Coffee Corner

Åkte och fika med baby en snabbis, han bjöd hihi. Sen köpte vi lite godis och efter det så åkte vi hem till mig. När vi kom hem fixa han och pappa med Robins cross medans jag och mamma gjorde tacos för mormor och morfar kom över på middag. Sitter i vardagsrummet nu med hela familjen och pussar på favoriit älskling :D

The Voice

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har varit på Ung08 med dom bästa hela veckan och igår så var jag på The Voice med Josse, Challe, Lucas, Hansson, Bella, Wille, Gustav, Elsa, Martin, Andres, Donna, Emelie, Bruno, Natalie, Jeppe, Madde, Filip och Rikard. Grym avslutning på sommarlovet eftersom skolan börjar imorgon.. :(

1 år ♥

Kan inte fatta att det redan har gått 1 år, exakt ett år sen som vi träffades. Tiden har gått så fort och jag är nog den lyckligaste tjejen på jorden. Varför just jag? Varför har jag den finaste killen som finns? Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig min ängel. Allting vi har gjort tillsammans är oförglömligt. Jag älskar dig!!


Sushi

Vaknade runt 7 imorse av att Robin ringde, han var på Arlanda och skulle precis kliva på flyget till Cypern :(
Vi sa hejdå osv och sen somnade jag om och vaknade vid 12 igen. Då kom pappa och hämta mig och vi åkte till Sumpan och åt lunch ute, hamnade på något sushi ställe. Sen träffade jag Hanna ängel. Bloggar senare!

Hos älsklingen

Har suttit på Wayne´s Coffee och fikat med Nikhie hela dagen :D Nu är jag hemma hos Robin och har
hoppat studsmatta med hans lillasyster medans han höll på med crossen. Nu blir det film och mys. Puss!

Mys med bästavän

Hej bloggen! Idag så var jag och Elsa på grönan i någon timme, sen åkte vi hem till Robin och var med han och Fredrik. När dom skulle till sin hockey träning så åkte jag och Elsa hem och åt middag. Nu så har vi fixat klart inför ett härligt varmt bad :D Chokladpudding, ansisktmask osv.. Sover med henne också. Nice! Puss!

Ny parfym ♥

Har fått en ny parfym igen :D Den luktar super gott, min nya skönhet. Flaskan ser inte heller så dum ut..

RSS 2.0