Pizza time!

Hade gäster hela dagen och när dom hade gått så gick jag & älsklingen ner och köpte pizza till oss och familjen. Vi har nyss ätit klart och nu så ska vi kolla på någon bra film och bara mysa! Bloggar sen. Puss

MUSIQ ♥


Bio with baby

Åkte och mötte älsklingen i Kista Centrum efter skolan. Vi åt och sen så ville han bjuda mig på bio, <3
Så vi såg baksmällan 2 och hade det hur mysigt som helst. Tack för kvällen älskling, älskar dig så mycket!

My thoughts ♥

Det kommer alltid finnas människor som inte klarar av att glädjas åt andras framgångar, som inte kan hantera sin avundsjuka. Det är något man får lära sig att leva med och jag kan inget annat än att tycka synd om dessa människor. Dom måste verkligen känna sig underlägsna som ständigt har detta behov av att trycka ner någon annan. Om alla avundsjuka och elaka tjejer där ute istället skulle lägga all den där energin på att utveckla sig själva så hade vi nog sett ännu fler tjejer på topppen. Så tjejer, stå på er och låt absolut ingen trycka ner er!

Ben & Jerry

Tjena bloggen:D Är hemma hos älsklingen nu. Köpte Ben & Jerry påvägen hit som vi sitter och äter, muums! Grillen är tänd så snart blir det kött med klyftisar! Juste det var kaos i skolan idag så vi fick sluta 12, nice va?
Imorgon börjar jag 11 & efter skolan ska jag träffa Hanna så ingen update då! Uppdaterar på fredag puss!

Mina senaste dagar kort ♥

Hej på er sötisar! I onsdags så var jag med Rikard, Lucas, Hansson, Jesper och Sebbe i Vällingby Centrum. Vid fyra kom Hanna också dit och vi åkte hem till henne och var där hela kvällen. Igår var jag med älsklingen hela kvällen och åt middag hos honom. Idag efter skolan så träffade jag Elsa, Lisa, Siri och Emelie och vi tog en fika på Coffee Corner :D Nu är jag hemma hos Elsa men ska snart börja röra mig hemåt och äta. Puss!
Tjena sötisar! Kunde inte blogga något igår, blev nämligen blivit plåtad av http://modellfabriken.se hela dagen.
Bra bemötande och en riktigt mysig stämning! Grymt trevlig personal som man bara inte kunde ha tråkigt med.
Iallafall godmorgon bloggen! Jag och älsklingen klev upp ur sängen nyss, ingen aning om vad som händer idag. Ska hem och plugga lite snart, har matteprov på tisdag och kan inte ett skit... Bloggar när jag kan. Puss!RSS 2.0